ServiCII

Toate serviciile noastre...

CALITATE si PROMPTITUDINE

Fasonam Otel Beton

Folosim oţel beton în colaci (OB37, PC52, B500B/C) de diferite diametre. Prelucrarea fierului se efectueaza cu o linie moderna de masini automate de fasonat si de debitat otel beton, de catre personalul nostru specializat. 

Reperele de fier fasonat sunt materiale cu un raport pret – eficienta foarte bun, obtinute prin prelucrarea barelor de PC52 sau B500C (BST500), adica prin debitarea lor la anumite dimensiuni si indoirea sub diferite unghiuri ori raze pentru a asigura trecerea de la o zona spre alta si pentru o mai buna ancorare in beton.

Elementele de fier beton fasonat se executa conform cotelor din proiect, pe baza extrasului de armatura, obtinandu-se prin prelucrare mecanica sau manuala.

Utilizarea fasonarii mecanice aduce cu sine o serie de avantaje tehnice, dar si economice:

  • reducerea timpilor aferenti montarii in santier.
  • calitatea ridicata a reperelor obtinute la un pret foarte bun.
  • reducerea pierderilor prin optimizarea dimensiunilor in productie si eliminarea erorilor umane care pot aparea in cazul prelucrarii manuale.

Fierul beton neted OB37 este un otel maleabil, fiind folosit in special pentru confectionarea de etrieri pentru structuri din beton armat.

Fierul beton PC52, B500C (BST500) este un material mai rigid, oferind astfel o mai buna rigidizare a grinzilor de fundatii, grinzilor de placi sau a carcaselor de stalpi.

Procesul de fasonare se executa la standarde de calitate conform documentatiei si extraselor de armatura. Calitatea este atestata prin certificate si declaratii de conformitate de la producator, declaratie de conformitate pe proprie raspundere.


Consultanta

Oferim consulatanta si calculam necesarul de materiale pentru a va duce la indeplinire proiectul. Te asteptam in cadrul companiei pentru a fi informat corespunzator si pentru a nu arunca banii pe mai multe materiale decat ai nevoie . Nu uita ai si rubrica "Contact" unde ne poti oferi detalii atat prin email cat si telefonic .


Debitare

Debitam la cerere otel beton, teava, cornier, tabla... fara costuri suplimentare.


Transport Auto

Oferim transport cu macara auto sau basculabil, in regim propriu si colaborare, in functie de cantitate si cerere. Posibilitate si de transport gratuit in functie de valoarea comenzii.